Advertisement

Σπανουλησ Τριποντο Οακα / Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ... : O βασίλης σπανούλης μίλησε για το νέο του επίτευγμα και εξήγησε ότι το καλάθι της καριέρας του στην stoiximan.gr basket league ήταν το τρίποντο στο οακα.

Σπανουλησ Τριποντο Οακα / Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ... : O βασίλης σπανούλης μίλησε για το νέο του επίτευγμα και εξήγησε ότι το καλάθι της καριέρας του στην stoiximan.gr basket league ήταν το τρίποντο στο οακα.. Ο βασίλης σπανούλης με το τρίποντο που πέτυχε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την φενέρμπαχτσε έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην euroleague. Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τον παναθηναϊκό στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην κοπεγχάγη. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για βασιλησ σπανουλησ στις 30 μαΐου 2016 ο βασίλης σπανούλης πέτυχε το σπουδαιότερο buzzer beater τρίποντο της ζωής. Μία τεράστια νίκη στο άδειο οακα ως φιλοξενούμενος πανηγύρισε ο αυτός είναι παναθηναϊκός! Με νέο μυθικό τρίποντο, στο τελευταίο δευτερόλεπτο του.

Ο θανασησ γιαννακοπουλοσ υποστηριζει οτι ο σπανουλησ του ειπε σασ γαμ…σα ο θανάσης γιαννακόπουλος κατήγγειλε πως αμέσως μετά το νικητήριο τρίποντο στο οακα, ο βασίλης. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στην επιστροφή του στο οακα ο στράτος περπέρογλου, που στο πρώτο παιχνίδι. Το νικητήριο τρίποντο του σπανούλη. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Στο κολεγιακό πρωτάθλημα το τρίποντο καθιερώθηκε εν έτει 1986 και η απόσταση ήταν 6,02 μέτρα έως και το 2009, οπότε αποφασίστηκε να μεταφερθεί στα 6,32 μέτρα.

Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ...
Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ... from files.thetoc.gr
Σαδιστικό τρίποντο του βασίλη σπανούλη στο 39΄ έδωσε τέλος στο. Το νικητήριο τρίποντο του σπανούλη. Το τρίποντο, ο πανηγυρισμός και οι δηλώσεις του βασίλη σπανούλη, μετά τη νίκη του ολυμπιακού, μέσα στο οακα! Στο κολεγιακό πρωτάθλημα το τρίποντο καθιερώθηκε εν έτει 1986 και η απόσταση ήταν 6,02 μέτρα έως και το 2009, οπότε αποφασίστηκε να μεταφερθεί στα 6,32 μέτρα. Η ομάδα του ρικ πιτίνο θα συγκεντρωθεί την τετάρτη (2/6) για πρώτη φορά στο οακα, όπου θα δώσουν το παρών οι παίκτες που δεν έχουν. Νίκη για να καλύψει το έδαφος από την ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του champions league αλλά. Με νέο μυθικό τρίποντο, στο τελευταίο δευτερόλεπτο του. Mε ένα τρίποντο του βασίλη σπανούλη στο τέλος της δεύτερης παράτασης ο ολυμπιακός κέρδισε με και ο σπανούλης αποφάσισε ξανά!

Στο κολεγιακό πρωτάθλημα το τρίποντο καθιερώθηκε εν έτει 1986 και η απόσταση ήταν 6,02 μέτρα έως και το 2009, οπότε αποφασίστηκε να μεταφερθεί στα 6,32 μέτρα.

Το νικητήριο τρίποντο του σπανούλη. Σπουδαίος ο αντετοκούνμπο (34/12/9), με 22.2% εκτέλεσαν τα ελάφια από το τρίποντο, 0/9 είχε ο κρις μίντλετον που βρήκε σίδερο στο τρίποντο για την παράταση. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για βασιλησ σπανουλησ στις 30 μαΐου 2016 ο βασίλης σπανούλης πέτυχε το σπουδαιότερο buzzer beater τρίποντο της ζωής. Ο σπανούλης στο οακα, με τη φανέλα του παναθηναϊκού, εκτελώντας βολές. Mε ένα τρίποντο του βασίλη σπανούλη στο τέλος της δεύτερης παράτασης ο ολυμπιακός κέρδισε με και ο σπανούλης αποφάσισε ξανά! Νίκη για να καλύψει το έδαφος από την ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του champions league αλλά. Σαδιστικό τρίποντο του βασίλη σπανούλη στο 39΄ έδωσε τέλος στο. Μία τεράστια νίκη στο άδειο οακα ως φιλοξενούμενος πανηγύρισε ο αυτός είναι παναθηναϊκός! Στις 30 μαΐου 2016 ο βασίλης σπανούλης πέτυχε το σπουδαιότερο buzzer beater τρίποντο της ζωής του, άφησε. Έτσι θα αλλάξει η καθημερινότητά μας. O βασίλης σπανούλης μίλησε για το νέο του επίτευγμα και εξήγησε ότι το καλάθι της καριέρας του στην stoiximan.gr basket league ήταν το τρίποντο στο οακα. Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τον παναθηναϊκό στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην κοπεγχάγη. Όλο το κράτος στο κινητό:

Νίκη για να καλύψει το έδαφος από την ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του champions league αλλά. Αγάλματα 20.000 παναθηναϊκούς στο οακα, ανάγκασε. Έτσι θα αλλάξει η καθημερινότητά μας. Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με το θρυλικό τρίποντο, ήρθε η ώρα να γράψουμε δίχως μαλλιά στη γλώσσα. Ένα βήμα πιο κοντά στο οακα ο πρίφτης.

Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ...
Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ... from www.gazzetta.gr
Στις 30 μαΐου 2016 ο βασίλης σπανούλης πέτυχε το σπουδαιότερο buzzer beater τρίποντο της ζωής του, άφησε. Αρχική σελίδα κοσμοσ στο χειρουργειο ο σπανουλησ.!!υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής. Έτσι θα αλλάξει η καθημερινότητά μας. Νίκη για να καλύψει το έδαφος από την ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του champions league αλλά. Ο βασίλης σπανούλης με το τρίποντο που πέτυχε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την φενέρμπαχτσε έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην euroleague. Ένα βήμα πιο κοντά στο οακα ο πρίφτης. Ο βασίλης σπανούλης είναι, πλέον, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της basket league, με τον αρχηγό του ολυμπιακού να αποκαλύπτει το σημαντικότερο σουτ στην καριέρα του στο πρωτάθλημα. Το τρίποντο, ο πανηγυρισμός και οι δηλώσεις του βασίλη σπανούλη, μετά τη νίκη του ολυμπιακού, μέσα στο οακα!

Με νέο μυθικό τρίποντο, στο τελευταίο δευτερόλεπτο του.

Αρχική σελίδα κοσμοσ στο χειρουργειο ο σπανουλησ.!!υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής. Ένα βήμα πιο κοντά στο οακα ο πρίφτης. Lifestyle, videos and celebrity news! Όλο το κράτος στο κινητό: Στις 30 μαΐου 2016 ο βασίλης σπανούλης πέτυχε το σπουδαιότερο buzzer beater τρίποντο της ζωής του, άφησε. Η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό από τον σπανούλη του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι το θρυλικό τρίποντο τίτλου του 2016 στο οακα, αλλά το πατρικό σχεδόν χάδι του θανάση. Σπουδαίος ο αντετοκούνμπο (34/12/9), με 22.2% εκτέλεσαν τα ελάφια από το τρίποντο, 0/9 είχε ο κρις μίντλετον που βρήκε σίδερο στο τρίποντο για την παράταση. Το νικητήριο τρίποντο του σπανούλη. O βασίλης σπανούλης μίλησε για το νέο του επίτευγμα και εξήγησε ότι το καλάθι της καριέρας του στην stoiximan.gr basket league ήταν το τρίποντο στο οακα. Το τρίποντο, ο πανηγυρισμός και οι δηλώσεις του βασίλη σπανούλη, μετά τη νίκη του ολυμπιακού, μέσα στο οακα! Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τον παναθηναϊκό στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην κοπεγχάγη. Με νέο μυθικό τρίποντο, στο τελευταίο δευτερόλεπτο του.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στην επιστροφή του στο οακα ο στράτος περπέρογλου, που στο πρώτο παιχνίδι. Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τον παναθηναϊκό στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην κοπεγχάγη. Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με το θρυλικό τρίποντο, ήρθε η ώρα να γράψουμε δίχως μαλλιά στη γλώσσα. Σπουδαίος ο αντετοκούνμπο (34/12/9), με 22.2% εκτέλεσαν τα ελάφια από το τρίποντο, 0/9 είχε ο κρις μίντλετον που βρήκε σίδερο στο τρίποντο για την παράταση. Ένα βήμα πιο κοντά στο οακα ο πρίφτης.

Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ...
Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ... from files.thetoc.gr
Ο βασίλης σπανούλης με το τρίποντο που πέτυχε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την φενέρμπαχτσε έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην euroleague. Η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό από τον σπανούλη του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι το θρυλικό τρίποντο τίτλου του 2016 στο οακα, αλλά το πατρικό σχεδόν χάδι του θανάση. Στο κολεγιακό πρωτάθλημα το τρίποντο καθιερώθηκε εν έτει 1986 και η απόσταση ήταν 6,02 μέτρα έως και το 2009, οπότε αποφασίστηκε να μεταφερθεί στα 6,32 μέτρα. Ο βασίλης σπανούλης είναι, πλέον, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της basket league, με τον αρχηγό του ολυμπιακού να αποκαλύπτει το σημαντικότερο σουτ στην καριέρα του στο πρωτάθλημα. Μία τεράστια νίκη στο άδειο οακα ως φιλοξενούμενος πανηγύρισε ο αυτός είναι παναθηναϊκός! Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για βασιλησ σπανουλησ στις 30 μαΐου 2016 ο βασίλης σπανούλης πέτυχε το σπουδαιότερο buzzer beater τρίποντο της ζωής. Αγάλματα 20.000 παναθηναϊκούς στο οακα, ανάγκασε. Lifestyle, videos and celebrity news!

Ο σπανούλης στο οακα, με τη φανέλα του παναθηναϊκού, εκτελώντας βολές.

Νίκη για να καλύψει το έδαφος από την ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του champions league αλλά. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Ο βασίλης σπανούλης με το τρίποντο που πέτυχε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την φενέρμπαχτσε έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην euroleague. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για βασιλησ σπανουλησ στις 30 μαΐου 2016 ο βασίλης σπανούλης πέτυχε το σπουδαιότερο buzzer beater τρίποντο της ζωής. Στις 30 μαΐου 2016 ο βασίλης σπανούλης πέτυχε το σπουδαιότερο buzzer beater τρίποντο της ζωής του, άφησε. Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τον παναθηναϊκό στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην κοπεγχάγη. Ένα βήμα πιο κοντά στο οακα ο πρίφτης. Η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό από τον σπανούλη του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι το θρυλικό τρίποντο τίτλου του 2016 στο οακα, αλλά το πατρικό σχεδόν χάδι του θανάση. Αρχική σελίδα κοσμοσ στο χειρουργειο ο σπανουλησ.!!υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής. Ο σπανούλης στο οακα, με τη φανέλα του παναθηναϊκού, εκτελώντας βολές. Όλο το κράτος στο κινητό: Lifestyle, videos and celebrity news! Ο θανασησ γιαννακοπουλοσ υποστηριζει οτι ο σπανουλησ του ειπε σασ γαμ…σα ο θανάσης γιαννακόπουλος κατήγγειλε πως αμέσως μετά το νικητήριο τρίποντο στο οακα, ο βασίλης.

Έτσι θα αλλάξει η καθημερινότητά μας σπανουλησ. Στις 30 μαΐου 2016 ο βασίλης σπανούλης πέτυχε το σπουδαιότερο buzzer beater τρίποντο της ζωής του, άφησε.

Posting Komentar

0 Komentar